Kaasujen ominaisuudet ja yleinen tilanyhtälö: Opetusvinkkejä lukion kemian 3. kurssille - Tukiainen, Tuomas; Kulla, Sandra; Pirinen, Tero (LUMAT-B: International Journal on Math, Science and Technology Education, 2018)
Tässä e-oppaassa käsitellään kaasujen kemian opettamista lukion 3. kurssilla. Oppaasta löydät tutkimustietoa ja käytännön vinkkejä. Sisältö on tuotettu sekä suomeksi että ruotsiksi.