Ongelmalähtöinen kemian opetus - Rautiainen, Jukka (LUMAT-B: International Journal on Math, Science and Technology Education, 2016)
Tässä artikkelissa käsitellään kemian opetuksen toteuttamisen mahdollisuuksia ja haasteita ongelmalähtöisen oppimisen avulla. Erityisesti tuodaan väitöskirjatutkimuksen kautta esille ongelmalähtöisen oppimisen soveltamisen hyödyllisyyttä kemian korkeakouluopetuksen laboratoriotyöskentelyn osalta. Kehitetyt ympäristökemian työt tukevat kestävän kehityksen opetuksen edistämistä.