Kemian merkitys terveyden ja hyvinvoinnin kannalta - Kytölä, Fanny; Salminen, Saara; Selenius, Sofia; Sinikallio, Veera (LUMAT-B: International Journal on Math, Science and Technology Education, 2017)
Tässä e-oppaassa käsitellään terveyttä ja hyvinvointia kemian opetuksessa. Oppaan tarkoituksena on antaa vinkkejä ja ideoita opettajille heidän opetukseensa uuden opetussuunnitelman mukaisesti. E-opas on suunniteltu ensijaisesti lukion KE2-kurssille.