Suolat yläkoulun opetuksessa – Draama, demot ja pelit - Lahikainen, Anna; Pesonen, Reija; Pyhäjärvi, Johanna (LUMAT-B: International Journal on Math, Science and Technology Education, 2018)
E-oppaan aihe on suolojen opetus yläkoulussa. Opas keskittyy uuden materiaalin tuottamiseen ja vähemmän käytettyihin opetuksen menetelmiin. E-opas jakautuu kolmeen osaan: draamaan, demonstraatioihin ja peleihin. Jokaisessa osiossa on teoriaa opetusmenetelmästä ja valmiita ideoita tunnille pienempinä tai suurempina kokonaisuuksina.