Historiaa ja teknologiaa sähkökemian maailmassa: e-Opas KE4-kurssin sähkökemian osuuteen - Asuja, Heli; Herranen, Joonas; Kaipainen, Jussi; Mäki, Eija (LUMAT-B: International Journal on Math, Science and Technology Education, 2018)
Tässä e-oppaassa käsitellään tarkastellaan sähkökemian roolia lukion opetussuunnitelman perusteissa ja tutustutaan sähkökemian yleisimpiä ennakko- ja virhekäsityksiin. Oppaan keskeisiä teemoja ovat historiallinen näkökulma sähkökemian opetuksessa sekä oppimispelit ja sähkökemian opetus.